VitaPet Tápgarancia

A VitaPet.hu webáruházában történő vásárláskor minden árura természetesen érvényes a mindenkor érvényes jogszabályokban lefektetett garancia. De ezen felül is nyújtunk egy nagyon fontos garanciát vásárlóink számára:

Az egyedülálló VitaPet Tápgarancia

Gyakran találkozom olyannal, hogy a gazdi nem írja fel, mikor kellene új tápot rendelnie, és egyszer csak ott áll a kiürült táptartóval. Ilyenkor persze jön a nagy kapkodás, rohan fűhöz-fához, csakhogy ez leginkább péntek vagy szombat este 9-kor szokott előfordulni, amikor is igen csekély az esélye, hogy hétvégén is nyitva tartó helyet talál, ahol pont azt a típust árulják.

Ha ez egy gyógytáp, pl. hypoallergén táp ráadásul, akkor valóban nagy a baj: egyetlen nap más étrenddel felboríthatja a nagy nehezen kialakuló egyensúlyt, és újra fellobbanhatnak a tünetek. De nem problémamentes a tápváltás egy egyszerű, hétköznapi tápnál sem: bármiről bármire való váltás felboríthatja a bélflóra egyensúlyát, és akár komoly hasmenést, esetleg hányást okozhat.

Én is emberből vagyok, velem is bizony fordult elő ilyen. De történhet ez a gondos gazdi hibáján kívül is: mi van, ha épp hiánycikk az adott tápfajta? Akkor újra jön a rohangászás.

Ez egy nagyon kínos helyzet. Épp ezért kitaláltuk az egyedülálló VitaPet Táp Garanciát, hogy a mi vevőinket – akik bizalmat szavaztak nekünk, hiszen nálunk vásároltak már -, ne érhesse ilyen kellemetlenség!

A VitaPet Táp Garancia lényege, hogy ha vettél már nálunk valamilyen prémium tápból nagy kiszerelésűt (macskáknál általában 3, kutyáknál 10-20 kg-osat), akkor mi garantáljuk, hogy az utolsó vásárlásodtól számítva legalább fél évig fogjuk a raktáron tartani legalább a kisebb kiszerelést abból a fajta tápból, és ha személyesen érte tudsz jönni, akkor 24 órán belül át is tudod venni egy előre egyeztetett időpontban*!

Legyen akár hétvége, 4 napos ünnep vagy Karácsony! Ez még egy nagytestű kutya esetében is elég lesz arra a pár napra, amíg beszerezzük a nagy kiszerelést, ha az épp kifogyott, vagy ha ez nem lehetséges valamiért, akkor így kényelmesen és gond nélkül át tudod vezetni az új tápra a kedvencedet.

Gyógytápoknál azt is hozzátesszük, hogy ha az általad már vásárolt típus esetleg hiánycikk lesz hirtelen az országban, akkor értesítünk, és megbeszéljük, mire érdemes váltani. Ez az előre gondolkodás és cselekvés életet menthet!!!

* Az időpontegyeztetés nagyon fontos. A személyes átvétel ugyanis a raktárunkban (1121 Budapest, Szent István út 69.) lehetséges, ami egy állatorvosi rendelő.

Nyitva tartása:

hétköznap   8-20

Szombat      9-12

Vasárnap     15-20

Ünnepnapokon vagy 9-12, vagy 17-20, ez a trovet.hu honlapon mindig előre fel van tüntetve.

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.