Egészségmegőrző, betegségmegelőző, hasznos termékek kutyáknak

Kutyadolgok, cikkek, elsősegély

Kutya dolgok a boltban itt láthatók – vásárolhatók. Prémium és szuperprémium tápok, táplálék-kiegészítők, játékok, felszerelések otthonra, sétáltatáshoz és utazáshoz. Ha valamit nem találsz, annak alapvetően két oka lehet: 1. még nem töltöttük fel a boltba, 2. nem ütötte meg azt a színvonalat és ár/érték arányt, amit a VitaPet.hu képvisel. Vagy esetleg rossz tapasztalatunk volt vele. Ha tehát szükséged lenne valamire, de nem találod, kérdezz! Írj e-mailt, és segítünk.

Kutyákat (is) érintő cikkekért kattints ide!

2 hozzászólás “Kutyadolgok, cikkek, elsősegély” bejegyzéshez

 1. Sziasztok!

  egy olyan problemaval fordulnek hozzatok, hogy van nekünk 4 eve egy rosszcsont, de imadnivalo beagle-ünk, aki 2012 decembereben, azaz ca. 3 honapja egy ivartalanitason esett at. Nagyon sokaig vivodtunk,h meglepjük e ezt a dolgot, de sajnos Füge nagyon sokat szenvedett a tüzelö „csajok” miatt szinte 100%-ban lekötöttek a szagok a figyelmet, Hal Istennek mar kötödik annyira,hogy nem megy el tölünk, de olykor nagyon nehez volt visszahivni egy-egy szagtol es dominancia gondok is voltak nala. Ezek a problemak az ivartalanitas ota reszben javultak,ugy vesszük eszre,hogy egy kicsit mintha le is nyugodott volna, de egy olyan problema jelentkezett az ivartalanitas ota, ami engem szemely szerint nagyon zavar es senki nem emlitette,h esetleg ez is mellekhatas lehet…Megpedig Fügenek merhetetlen nagy etvagya lett. Ha tehetne allandoan enne. Ha setalunk vele es kutyak közt vagyunk, semmi nem szamit neki, nem jatszik, nem szaglaszik, hanem allandoan a labunk alatt van es jutifalatot kunyeral. Itthon a lakasban is allandoan azon jar az esze,hogy hogy csenhet el valamit vagy ha megkapja a napi kajat, akkor jön es ertetlenül nez rank, remelve,hogy jön meg valami. Hal Istennek nagyon kis formas, izmos kutyus, de annak elennere,hogy vigyazunk a vonalaira, a kajat ill. potyakajat sohasem vetette meg, de ennyire hihetetlenül belpoklos sohasem volt. Egyszerüen szamomra neha aggaszto es kezelhetetlen ez a dolog. Es sajnalom öt is, mert azt erzem,hogy semmi mas nem szamit neki, semmi masra nem figyel,csak arra,hogy mikor van lehetösege enni. Es persze sajnalom is,mert azt gondolom,hogy ilyenkor ehes.
  Furcsallom,hogy ezt senki nem emlitette nekünk,pedig mar beszeltünk par emerrel/szakemberrel az ivartalitasrol, meg hogy tervezzük nala.
  Mi valyon ennek a biologiai hattere? Lehet ellene valamit tenni?
  Elöre is nagyon köszönöm a valaszt!
  Üdvözlettel:
  Szakacs Aniko

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.