Skype tanácsadás


MILYEN ÁLLAT VALÓ NEKEM?

Milyen Állat való nekünk? - Személyreszabott tanácsadás Skype-on

– Nyaggat a lányod, hogy szeretne egy cicát, de nem tudod, az egyéves öccse mellé ez jó ötlet lenne-e?

– A fiad imádja az állatokat, de allergiás a kutya- és macskaszőrre?

– Multinál dolgozol, alig vagy otthon, és tudni szeretnéd, kibírja-e nélküled egy görény egész nap?

– Régóta kedvenc kutyafajtád a vizsla, de nem tudod, panelban be lehet-e vállalni?

– A barátnőd törpesünt vett, és te is szeretnél egyet, csak nem tudod, való-e neked?

Nehéz kérdések ezek, igazán nem könnyű felelősséggel dönteni!

Ugye, milyen lenne egy szakember segítsége? – De azért ciki lenne állat nélkül, üres kézzel odaülni egy zsúfolt állatorvosi rendelő várójába, hogy ezeket egy dokival megvitasd, igaz?

Nos, itt a megoldás!

Ha ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, most itt a lehetőség: egy állatorvossal beszélgethetsz a problémádról! Személyre szabott tanácsokat kapsz azzal kapcsolatban, milyen állat való neked, milyen kedvencnek az igényeit tudod gond nélkül kielégíteni, anélkül, hogy az életritmusodat, a szokásaidat fel kéne adnod. Mindezt kényelmesen, akár otthonodból a skype segítségével!

***

Dr. Demjén Zsófia állatorvos vagyok, a VitaPet.hu webáruház alapító tagja. Közel 20 éves állatorvosi praxisbeli tapasztalatom, és még hosszabb állattartói tapasztalatom alapján biztosan mondhatom, hogy bárkinek tudok segíteni abban, hogy eloszlassam a kétségeit leendő állataival kapcsolatban.
A tanácsadás gondolata azért vetődött fel bennem, mert a privát életemben nagyon sokan fordultak már hozzám ilyen kérdésekkel, és bizony nem egyszer le kellett beszélnem őket a terveikről, vagy épp más állatfajt/fajtát javasoltam, hogy az állattartás öröm legyen kedvencnek és gazdájának egyaránt. Ha te is szeretnél megerősítést kapni egy kiszemelt állattal/fajtával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal – segítek!

Jelentkezem!

Hogyan jelentkezz?

Töltsd ki itt a kapcsolatfelvételi űrlapot, és 24 órán belül válaszolunk e-mailben. Ha ez véletlenül mégsem történne meg, küldj egy e-mailt a tanacsadas@vitapet.hu e-mail címre, mert lehet, hogy rosszul adtad meg az e-mail címedet, vagy egyéb technikai hiba jött közbe. A válaszlevélben egyeztetünk időpontot, majd a megadott bankszámlaszámra vagy PayPal számlára utalj el

4.000 Ft + ÁFA = 5.080 Ft-ot,

ez egy 20 perces skype- tanácsadás díja. Általában ennyi bőven elég szokott lenni a kérdések alapos megvitatásához. (Ha mégsem elég, felajánlunk egy  10 percnyi konzultációt – ingyen.)

Miért érdemes élned a tanácsadás lehetőségével?

A doktornő olyan tényezőkre világíthat rá, amelyekre nem is gondoltál!
Együtt gondolkodva megtalálhatjátok az ideális megoldást – kifejezetten a Te esetedre igazítva!
Ezzel sok szomorúságtól és csalódástól kíméled meg önmagadat és választandó állatodat.

Figyelem! A beszélgetés nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak tájékoztató jellegű. Ha a hallottak ellenére úgy döntesz, mégis azt a fajt/fajtát választod, amiről esetleg lebeszélt a doktornő, természetesen megteheted – de legalább tisztában leszel vele, mit vállalsz.