Vélemények

avatar
Több mint 10 éve ismerem Demjén doktornőt. Szinte pályakezdő volt mikor megismertem. Az akkori alapossága, lendülete, kedvessége semmit sem kopott az évek során. MIndig tudtam rá számitani. A mai napig hozzá fordulok ha kérdéseim vannak a kutyáimmal kapcsolalatban. Gyógyitotta már tengeri malackámat, hörcsögömet, kaptam tanácsot madár tartással kapcsolatban, de főként a kutyáim betegségében gyógyitásában nagyon sokat köszönhetek neki.


Nagyon jó dolognak tartom a Vitapet oldalt, és főleg azon belül az Elsősegély füzetet, abban minden le van irva, amit akár egy kezdő állattartónak tudni illik, sőt kell, de egy rutinos gazdi is jó ha tudja az abban leirtakat,  hisz könnyen pánikba lehet esni, ha kedvencünket baleset vagy baj éri.

Szemesné Gy. Marcsi
avatarKedves Zsófia!
Nagyon meg vagyok elégedve a webshopukkal - mind a webes felület, kínálat és ár tekintetében, - gratulálok hozzá! A tápgarancia nagyon jó ötlet, hiszen a nehezebben beszerezhető tápok esetében minden gondosság ellenére adódhat vészhelyzet, úgyhogy örömmel ajánlom majd az ismerőseim figyelmébe is a cégüket.
A tápot értékelem majd, úgy néz ki nekünk bevált.

Üdvözlettel,
Kammerer Szilvia

Kammerer Szilvia
avatarKb. 7-8 éve ismerem dr. Demjén Zsófia doktornőt. Akkor az Andrássy úti rendelőben dolgozott, ahonnan többünk sajnálatára elment (igaz bocsánatos bűn, mert két tündéri gyereke született és gyesen volt). Ha úgy adódik a mai napig tőle kérek tanácsot az interneten keresztül. Mindig lehetett és lehet rá számítani. Kedvessége a szakmai tudása felülmúlhatatlan. Sajnos azóta sincs a rendelőben olyan jó orvos. Ha ő rendelt tele volt a váró. Mindig volt a gazdikhoz is egy-két jó szava, türelme, nem csak az álatokhoz.
Mindenkinek tudom ajánlani a doktornőt, ha bármilyen problémája van, vagy beteg az állata keresse fel, nem fog csalódni.

Ottlakán Emi & Boszi

Ottlakán Emi
avatarEgy összejövetelen beszélgettem Demjén doktornővel, természetesen szóba kerültek az állatok is. Elmeséltem neki, hogy a 7,5 fél éves, lakásban tartott macskám a hasáról és a hátsó lábak hajlatáról teljesen lenyalogatta az amúgy is csomókban hulló szőrét, az utóbbi napokban gyakran kihányja, amit megeszik.

A doktornő azt mondta, ez vélhetően allergia, lehet, hogy az ételre reagál így. Ezen elgondolkodtam, vásároltam Zizinek hipoallergén tápot, és csak ezt kapja enni. Már az első héten látszott az eredmény. Fényes, gyönyörű bundája lett, nem hullik a szőre, nem hányt, és sokkal nyugodtabb a viselkedése. Ennek immár két hónapja, és napról napra szebb az én kis macskanőm.

Zsófi, köszönöm szépen a diagnózist és a segítséget.

Rubin S. Gaby
Rubin konyhája
avatarKöszönjük a segítséget, hogy nem csak a gyógyszert ajánlotta a Doktornő, hanem a „megoldást” is. 9 éves a pumi kutyánk. Ahogy múlt az idő egyre félénkebb lett és a séták egyre aggasztóbbak. Ha valaki rálépett egy kis gallyra, ami pattant egyet, vagy ha valaki kibontott egy dobozos kólát, ettől a másnak nem is feltűnő pukkanásoktól az én kutyám fülét-farkát behúzva, lapos kúszással menekült. Már az is előfordult kétszer, hogy hazáig meg sem állt. Próbáltunk többféle gyógyszert (nem sok sikerrel), nyilván baj van az idegeivel…… Allegris, Relaxis . Nem tudtam melyiket érdemes kipróbálnom. Megírtam a doktornőnek a problémát és ő azt tanácsolta, hogy a gyógyszer mellett mindenképp érdemes lenne egy viselkedésterápia szakember segítségével. Nem volt egyszerű megfelelő embert találni mivel nem budapestiek vagyunk. De a Doktornő mégis keresett egy remek kiképzőt, igaz hogy Budapesti, de már telefonon keresztül is sokat segített. Belényi Beáról van szó, sikerült találkoznunk vele személyesen és miután megnézte Pamacs kutyánkat, megnyugtatott nincs semmi baja az idegeinek. Egyszerűen a fejünkre nőtt és mi nem vettük észre. Ő vezetett minket: vihar van? dörög az ég? Beterelem a gazdikat a számomra legbiztonságosabb helyre. Mi mentünk, csakhogy jó legyen a kutyusnak. És sorolhatnánk.

A Doktornő és Bea segítségével ott tartunk, hogy Pamacs nem szed gyógyszert, le mer menni a lépcsőn, nem kell könyörögni, hogy menjünk sétálni. Sőt a vihart nyitott ablak mellett, kicsit lihegve vészeli át, de ott marad mellettünk. Még nem vagyunk az út végén, de a helyzet biztató.

Örülök, hogy az oldalra tévedtem és tanácsot kértem a Doktornőtől. Aki annyit is mondhatott volna: jó mind a két gyógyszer, de Ő nagyon lelkiismeretesen nem elégedett meg a fél megoldással. KÖSZÖNÖM

Dobos Eszter és Pamacs
avatarKedves Doktornő!

Örömmel tájékoztatom, hogy 3 napja egy köhögést sem hagyta el torkocskámat.
Hálásan köszönöm, hogy ezt a kellemetlen betegséget, - mely évek óta hol jobban, hol kevésbé keserítette meg magam és "személyzetem", azaz emberi nyelven szólva CSALÁDOM életét - megszűnt az Ön által előírt gyógyszerezés eredményeként.

Havasi Vucci